//
Estas llegint...
activitat, art, audiovisual, barri, convocatoria, horticultura urbana

Laboratori d’Horts Intel·ligents

Tecnologia a l’hort de l’Estruch

La propera setmana s’inicia una nova línia de programació a MediaEstruch: El Laboratori d’Horts Intel·ligents, que pretén aplicar tecnologia bàsica i low cost a l’hort urbà de l’Estruch en forma de taller d’investigació obert al públic durant cinc dies.

L’activitat començarà el dimarts 3 de Juny a les 16h, quan es plantejaran les idees i objectius a assolir -de moment un d’ells és poder veure l’hort a temps real des de qualsevol lloc a través d’un streaming-, i fins el divendres 6 de juny s’aplicaran. El darrer dia es s’aplicarà el sistema de reg intel·ligent, es valorarà l’experiència i s’explicaran els passos que s’han seguit durant un pic-nic al pati de l’Estruch, a les 12h, i un tancament de conclusions fins a les 20h.

mediaestruch hort urba

El Laboratori d’Horts Intel·ligents neix de la col·laboració entre MediaEstruch, el Laboratori Social Metropolità i Interactvivo. Les jornades d’investigació i aplicació tecnològica estaran oberts a tothom que hi vulgui participar, especialment tecnòlegs, aficionats a la horticultura o interessats en noves propostes de col·laboració ciutadana en general.

Anuncis

Debats

Els comentaris estan tancats.

PROJECTE 2012-2017

PROPERAMENT!!

 

 

Memòria d’activitats 2012-2017

Catàleg virtual Fertilització Creuada 2012-2017

Segueix-me a Twitter

%d bloggers like this: