//
Estas llegint...
activitat, art, audiovisual, barri, blog, ciutat, visitants

FC+3 seguim / seguimos

Maig 2014, primer mes de Fertilització Creuada +3 :

Presentació del projecte “Expedicions” amb Nani Blasco. Taller de reciclatge amb Ariadna Albareda. Treball de la XIS per preparar activitats, assemblea i enllestir la web. Jornada de reflexió sobre l’Ecologia Urbana amb Sabadell Verd. En marxa una micro-publicació amb la Carol Carosone. Algunes sessions de treball i recollida de materials diversos per a les micro-residències i les activitats del mes de juny.

Fertilització Creuada de juny.
Comencem amb una setmana verda…Laboratori d’Horts Intel·ligents amb GM Zaccaria, Jornada de presentació de projectes d’ecologia urbana, Ruta Verda per la Creu Alta.

Segueixen els projectes de la Carol Carosone i l’Ariadna Albareda. Amb la XIS preparem un projecte de producció i intercanvi cultural. Ens visitarà la Roser Caminal per a conèixer l’entorn proper. Territoris Oblidats recollirà material local per incloure al seu projecte “Pieceras”…I continuarem col·laborant amb d’altres companys residents i col.lectius en diverses activitats.

El dia 21 de Juny preparem dia de portes obertes amb tallers, dinar col·lectiu. Presentarem el resultat de les micro-residències i intervindran Sol Jacobs, Crazy legs, Juan David Galindo, Laura Fernandez…entre altres.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Mayo 2014, primer mes de Fertilizació Creuada :

Presentación del proyecto ” Expedicions ” con Nani Blasco . Taller de reciclaje con Ariadna Albareda . Trabajo de la XIS para preparar actividades , asamblea y terminar la web . Jornada de reflexión sobre la Ecología Urbana con Sabadell Verd . En marcha una micro- publicación con Carol Carosone . Algunas sesiones de trabajo y recogida de materiales diversos para las micro- residencias y las actividades del mes de junio.

Fertilizació Creuada de junio.
Comenzamos con una semana verde … Laboratorio de Huertos Inteligentes con GM Zaccaria , Jornada de presentación de proyectos de ecología urbana , Ruta Verde por la Cruz Alta.

Siguen los proyectos de Carol Carosone y Ariadna Albareda . Con la XIS preparamos un proyecto de producción e intercambio cultural . Nos visitará Roser Caminal para conocer el entorno próximo . Territoris Oblidats recogerá material local para incluir en su proyecto ” Pieceras ” … Y continuaremos colaborando con otros compañeros residentes y colectivos en diversas actividades .

El día 21 de Junio ​​preparamos día de puertas abiertas con talleres , comida colectiva . Presentaremos el resultado de las micro- residencias e intervendrán Sol Jacobs , Crazy legs , Juan David Galindo , Laura Fernandez … entre otros .

Anuncis

Debats

Els comentaris estan tancats.

PROJECTE 2012-2017

PROPERAMENT!!

 

 

Memòria d’activitats 2012-2017

Catàleg virtual Fertilització Creuada 2012-2017

Segueix-me a Twitter

%d bloggers like this: