//
Estas llegint...
activitat, arquitectura, art, audiovisual, barri, blog, ciutat, col·lectiu

FERTILITZACIÓ CREUADA +3 EXPO

L’exposició Fertilització Creuada +3 no presenta obres acabades, es tracta del contrari: un recull de relats resultants de processos creatius oberts, exposats amb l’ànim de comentar materials, inspiracions i metodologies que fan únics aquests processos. Proposem l’exposició com una experiència flexible, un dispositiu itinerant que anirà canviant en cada desplaçament, amb els avanços dels processos i amb el contacte amb diferents entorns.

El material presentat no prové de les certeses, sinó del treball continuat creuat amb la improvisació… és un paisatge canviant, és un trajecte, és una experiència viscuda on la representació pren forma de relat textual i/o visual per apel·lar l’espectador, demanant -li ser part activa d’aquest material flexible i sensible, en contínua reinvenció, que fa i respon qüestions.

Els relats presentats són exemple dels debats oberts al Laboratori Social Metropolità a partir del treball dels qui han estat col·laborant i participant a diverses activitats durant la temporada 2013-2014.

Queda palesa en tots aquests treballs una construcció de relat que es nodreix de les més diverses fonts (memòria, crisi, cos), volent situar-nos en un espai obert on replantejar la contemporaneïtat des del comú, apel·lant als afectes i a la resistència compartida. Tot plegat esdevé, des d’una certa perspectiva, artesanal. No en va, els elements formals són mínims, així com els recursos, que per esdevenir matèria visible conformen una mena de teixit acumulatiu: testimonis que es sumen, col·leccions d’imatges, recerques exhaustives, arxius…

Fertilització Creuada +3, es presenta dins l’Espai Expositiu de la NauEstruch a L’Estruch a Sabadell del 3 al 15 de Setembre 2014.

S’obrirà el dia 3 de setembre a les 19.30h. El 15 de setembre, jornada de cloenda amb micro-tallers, intervencions, performance, i una taula rodona sobre processos creatius.

A l’exposició participen Laura Fernandez, Territoris Oblidats ( Roberta de Carvalho i Marta Mariño), Ariadna Albareda, Ro Caminal, Núria Nia, Sua (Daniela Medina i Juan David Galindo), Ada Cruz, i Anna Recasens

Anuncis

Debats

Els comentaris estan tancats.

PROJECTE 2012-2017

PROPERAMENT!!

 

 

Memòria d’activitats 2012-2017

Catàleg virtual Fertilització Creuada 2012-2017

Segueix-me a Twitter

%d bloggers like this: