//
Estas llegint...
activitat, activitat pedagògica, art, barri, ciutat, dissidència doméstica, horticultura urbana, llavors lliures, sobirania alimentaria

jardí de l’amistat, rutes verdes, i taller d’aromàtiques

JARDÍ DE L’AMISTAT

Aquest diumenge 23 de novembre es farà una nova trobada de treball i conversa al Jardí de l’amistat.
En horari aproximat de 10 a 13h.
Continuarem les tasques de catalogació de vegetació, neteja de canyes i bardisses i delimitació de l’espai. Aprofitarem per comentar noves tasques i propostes.

Convoquem també la trobada mensual de treball i discussió d’estratègia a seguir sobre el jardí de l’amistat i els temes associats, al Laboratori Social Metropolità, al Taller 1 de NauEstruch.
Dijous 27 de novembre de 17 a 20h, en un horari ampli per que es pugui participar segons disponibilitat.

Organitza: Amics del Jardí de l’amistat (Cercle de persones vinculades a plataformes i associacions com Sabadell Verd, Adenc, La Ruda, Sitesize, Laboratori Social Metropolità, XIS,  a l’acció en diferents barris de Sabadell, a l’ entorn acàdemic,  entre altres;  i persones vinculades a la mateixa història del Jardí de l’Amistat)

20141026_112315

 

 

 

 

 

 

SORTIDES RECONEIXEMENT PLANTES COMESTIBLES I AROMÀTIQUES

Sortida per reconeixer i recol·lectar herbes remeieres i culinàries pels volts de Sabadell i per a saber quina és la flora de les nostres places i parcs.

En la primera sortida companys del barri de ca n’Oriac i de la Plataforma Sant Julià ens portaran al parc de la Romeua per conèixer quines plantes podem trobar en aquesta època de l’any

Dia:
per confirmar
Horari: de 10 del matí a 1 del migdia.

Lloc de trobada: creuament entre el c/ de la Mola i el c/ del Pedraforca (veure mapa)

Transport Públic: autobusos L1, L2, L3, L4 L8 i L10

Organitza: XIS. Xarxa d’Intercanvi de Sabadell, amb plataformes i col·lectius de Sabadell Verd i altres persones interessades amb l’ecologia urbana i la natura a ciutat.
TALLER:
Mini-jardins de plantes aromàtiques. Reciclatge d’andromines per a convertir-les en un jardí per a la cuina. Activitat familiar.
Cal portar algun contenidor per a reciclar ( cassola, joguina, capsa etc), materials ornamentació, i per a compartir una mica de compost i alguna planta aromàtica.
Al taller tindrem materials per aquells que els falti algun element.  El taller és gratuït.
Dia: 29 novembre
Horari: de 12h a 14h
Lloc: Laboratori Social Metropolità. Taller 1  Nau Estruch. L’Estruch C/Sant Isidre 140 Sabadell
Anuncis

Debats

Els comentaris estan tancats.

PROJECTE 2012-2017

PROPERAMENT!!

 

 

Memòria d’activitats 2012-2017

Catàleg virtual Fertilització Creuada 2012-2017

Segueix-me a Twitter