//
Estas llegint...
activitat, activitat pedagògica, col·lectiu

Ioga en l’Educació

Dissabte dia 10 el LSM va ser el marc d’una trobada del grup Ioga en l’Educació, una proposta molt interessant per a mestres, creatius, i persones que treballin en entorns educatius per a la comunitat.

Ioga en la Educació

1 QUI SOM? El grup està integrat per professionals de la docència a l’Ensenyament infantil, Educació primària, secundària i Escola Oficial d’idiomes, alguns dels quals són professors/es de yoga igualment. Des del 2007 hem format part d’un grup de treball a l’ICE (Institut de Ciències de l’Educació) de la Universitat Autònoma on hem organitzat dues jornades de Ioga i Educació i dissenyat activitats d’aprenentatge des dels principis del Ioga.

2 EL OBJECTIUS QUE ENS PROPOSEM estan orientats a dues vessants igualment importants per a nosaltres. Per una banda, la introducció del Ioga a les aules escolars per tal d’aprofitar i investigar sobre les possibilitats que ofereix en relació a l’aprenentatge i, per una altra banda, fer difusió i publicar els nostres treballs.

3 COM TREBALLEM? La nostra dinàmica és col·legiada, doncs ens basem en el treball cooperatiu on les riqueses individuals sumen. Com a grup tenim una coordinadora general i una altra companya que l’ajuda i acompanya. Les decisions les prenem en grup i ens comuniquem mitjançant una adreça de correu i un blog: Correu   iogaaleducació@gmail.com

Moodle                http://www.uab.cat/ice/

Bloc                    http://eliogaaleducacio.blogspot.com/

foto 3

Anuncis

Debats

Els comentaris estan tancats.

PROJECTE 2012-2017

PROPERAMENT!!

 

 

Memòria d’activitats 2012-2017

Catàleg virtual Fertilització Creuada 2012-2017

Segueix-me a Twitter

%d bloggers like this: