//
Estas llegint...
activitat, art, barri, ciutat, col·lectiu, dissidència doméstica, jardí de l'amistat

Nova Jornada al Jardí de l’Amistat

El diumenge vinent 26 d’abril realitzarem una nova trobada al Jardí de l’Amistat de 10 a 14h aproximadament.
És una trobada de primavera que ens agradaria que fos especial, per tal de mantenir l’impuls de construcció que estem donant a partir d’aquesta experiència de compartir i transformar a partir d’aquest espai.
Amb continuïtat variable hem anat realitzant actuacions que es concreten en el mateix espai (neteja i definició de l’espai, plantada d’ametllers, localització dels punts d’aigua que es marquen la posició del pou, identificació i protecció de les varietats de vegetació que afloren i es consoliden…). Però també fora del mateix espai, continuem vinculant els molts temes que en la relació amb el Jardí de l’Amistat apareixen.
La relació amb la naturalesa, pensar les formes de vida col·lectiva a la ciutat i l’ús del seus espais d’una manera lliure. Exercir la imaginació i la construcció d’espais de relació i aprenentatge comú.
Es proposa fer una trobada que sigui un esmorzar o aperitiu compartit, que ens serveixi també per continuar amb tasques de definició de l’espai que es va consolidant i realitzar activitats que tenim previstes i que cal anar concretant sobre el lloc: Fixació de la forma que considerem que hauria de tenir l’espai. Continuïtat amb la reste de la parcel·la. Traçat dels camins. Vegetació a incorporar. Senyalètica de l’espai i explicació històrica…
A partir del grup que s’ha anat consolidant en les diferents trobades, i què podem considerar de manera oberta com “Amics del Jardí de l’Amistat”, pensem que cal ampliar i implicar de la manera què sigui possible a més persones de la ciutat i arreu, que donin més projecció al projecte i permetin mostrar una forma de reivindicar aquest espai i de tot el que ens permet vincular.
Ens agradaria molt us animeu a visitar-nos https://jardidelamistat.wordpress.com/
Memòria i recuperació d’un jardí comunitari
JARDIDELAMISTAT.WORDPRESS.COM
Anuncis

Debats

Els comentaris estan tancats.

PROJECTE 2012-2017

PROPERAMENT!!

 

 

Memòria d’activitats 2012-2017

Catàleg virtual Fertilització Creuada 2012-2017

Segueix-me a Twitter