//
Estas llegint...
activitat, art, audiovisual, ciutat, col·lectiu, convocatoria, crítica, dissidència doméstica, Encreuaments Fèrtils, Fertilització Creuada +4

DIRTY DANCING. SABADO 27. PROGRAMA

PROGRAMACIÓN DIRTY DANCING
SABADO 27 NAUESTRUCH

 

10-14h (Taller1 + Pati dels Til·lers) Activitats LSM
11h-FI (Taller 3) Dirty Dancing Non-Stop
11-12h (Pati) Dirty Dancing Match
12-13h (Sala 2) Reunió conclusió del projecte NoFer
/// MENJAR TOTXS JUNTXS ///
16-17h (Sala 2) Nucelar, presentació de fanzine
17-17.30h (Taller 4) Caterina Almirall, presentació
17.30-18 (Taller 5) fer cosa fora, mostra
18-19h (Sala 1) Omaris Mariñas, dansa
19h-FI (Sala d’Expos) Opening Fertilizació Creuada, expo
19.30-21h (Carpa Petita) Sergi Botella, presentació
21-21.30h (Teatre) Camila Cañeque, concert-acció
21.30-22h (Teatre) Azahara Cerezo y Mario Santamaría, video
22-23h (Pati) Festival de sèries
23h-FI (EstruchBar) DJ Samantha Gibson

PROGRAMA
==========
10-14h (Taller 1+ Pati dels Til·lers) ACTIVITATS LSM
Laboratori Social Metropolità (LSM), projecte amb residència estable a L’Estruch, programa una nova assemblea de la Xarxa d’Intercanvi de Sabadell (XIS) que continuarà amb micro-tallers de creativitat, cuina i com fer molt amb poc. Durant el dia estaran habilitats punts on trobar la parada d’intercanvi, la biblioteca mòbil, Pantalla Oberta i Jam Session Creativa. Veniu amb la canalla perquè hi haurà un “Racó Infantil”.

11h-FI (Taller 3) Dirty Dancing Non-Stop
Projectarem la “Dirty Dancing” a una velocitat 10 vegades menor a l’habitual. Alentint així cada intent, cada assaig, cada moment d’intensitat del film. La pel·lícula ens acompanyarà al seu ritme durant to el dia i amb ella el leitmotif del “ball brut”, com a gest al·legòric del caràcter transdisciplinar i mestís de les pràctiques que es duen a terme a l’Estruch.

11-12h (Pati) Dirty Dancing Match
Partit de futbol entre les residents + treballadores de L’Estruch VS ex-residentes + públic espontani. Què més s’ha d’explicar? Vine amb roba de ballar per jugar a futbol: tutús, malles, tops fluorescents, cintes de cabell… tots els accessoris són benvinguts, sobretot canyelleres. Treballadores, residents, ex-residents i qualsevol persona que s’hi vulgui afegir, faran aixecar la pols.

12-13h (Sala 2) Reunió conclusions del projecte NoFer
Des del passat mes de febrer s’ha posat sobre la taula una pregunta que s’ha anat desenvolupant en diferents fases. Com podem deixar de fer? Quines conseqüències comporta? Amb l’objectiu de formar un grup amb el qual planejar una tancament durant 7 dies per NO FER, s’han realitzat reunions, debats més i menys formals i s’ha compartit material textual i audiovisual sobre el tema. La experiència del recolliment es va fer pels voltants de Setmana Santa i des de llavors han sorgit rumors, nous diàlegs i possibilitats que volem recollir durant aquesta trobada.

16-17h (Sala 2) Nucelar, presentació de fanzine
El col·lectiu Nucelar ha estat durant aquests mesos fent recerca entorn la construcció d’imaginaris col·lectius que va tenir el seu moment àlgid el passat mes d’abril on realitzaren un taller de banderes. Aquella jornada barrejava la elaboració manual de les banderes, l’intercanvi de coneixement mitjançant textos i finalment un cercaviles que ens va portar per diversos llocs del Sabadell industrial. La presentació vol fer públic aquest procés, tot compartint els materials i obrint el diàleg.

17-17.30h (Taller 4) Caterina Almirall, presentació
Caterina Almirall parteix de la voluntat de posar en qüestió estructures socials i culturals “naturalitzades”, per desestabilitzar les construccions de les que ens servim com a convencions per relacionar-nos. La societat, tal com se’ns presenta, justifica l’existència excloent d’un dins en oposició d’un fora. Naturalesa/cultura, civilitzat/salvatge o professional/amateur son elements que se’ns presenten com antagònics.
La màgia és la ciència dels “noms secrets”. El nom secret, és el nom que tenien les coses a l’Edèn, són les paraules abans de Babel. La paraula “màgia” deriva etimològicament de “poder” o “ser possible”. Podem doncs, inventar un llenguatge, desfer-nos de la forma de les coses tal com les coneixem, no tant per a trobar-ne de noves, sinó per a suspendre momentàniament els significats que ja coneixíem.
17.30-18h (Taller 5) fer cosa fora, mostra
El grup “fer cosa fora”, en aquest cas els projectes individuals de Antolín/Súnico/Palau, sorgeixen com a reflexió entorn al cos a vestir. Què són les peces de roba que ens vesteixen, què vestim.
Espai, gènere i persones es dilueixen en aquesta instal·lació col·lectiva, sorgida dels processos amb els quals han dut a terme les nostres col·leccions d’indumentària.

18-19h (Sala 1) Omaris Mariñas Quintero, dansa
L’espai que va ser, el record del que va haver-hi. Les edificacions velles desapareixen; i de la memòria, els espais de mangle i verdor… Ara luxes i espais impagables. Un enclavament s’estén a la ciutat. Omaris Mariñas ens presenta l’espectacle “1mm2”

19h-FI (Sala d’Expos) Opening Fertilizació Creuada +4, expo
Exposició amb Dibuixant Sabadell, Amics del Jardí de l’Amistat, Dispositius Cartogràfics, Zisis, Antonio Garcia, Dan Gawrosky, Territoris Oblidats, Brisa MP. A cura d’Anna Recasens – LSM

19.30-21h (Carpa Petita) Sergi Botella, presentació
“Gestalt, Una ‘paroximació’ al Gest extrem” consistirà en una re-mescla de diferents materials que ha anat experimentant Sergi Botella durant el seu període de residència. Gestalt es podria traduir entre d’altres significats com a “construcció”, però també com a corrent de la psicologia moderna, que proposa la vàlua del tot, més enllà de les seves parts. Es mostraran exemples de gesticulació en diferents formats: Una revisió de pintades de mitjans dels 80 fetes per encàrrec a la ciutat de Sabadell, una visita guiada a una botiga o l’implementació de mobiliari urbà extra, entre d’altres. El Sergi ens convida a imaginar-nos la sessió com el primer manifest de pensament polièdric pràctic de la història.

21-21.30h (Teatre) Camila Cañeque, concert-acció
“Música del Món” posa títol a la performance d’una cantant que no canta (silenciada) acompanyada d’una banda local. El tema interpretat és el conegut “New York, New York” de Frank Sinatra, mostrant així la idea d’un món on l’imperialisme cultural contamina la identitat local.On la idea de lo local és una adaptació de lo global. És tracta un projecte en el començament de la seva itinerància: Sabadell al juny, Rio de Janeiro al Juliol, Berlín al Setembre… on es farà el registre d’un disc per concert, un mateix tema tocat de diferents maneres.

21.30-22h (Teatre) Azahara Cerezo/Mario Santamaría, video
Les artistes Azahara i Mario amb “Screen:City:24:7” exploren les possibilitats cinematogràfiques generatives en relació al concepte de ciutat post-Internet. Per a això, construeixen un assaig audiovisual a partir de diferents fonts de webcam, càmeres IP, cctv o streaming que circulen i estan disponibles a la xarxa. En relació amb aquestes imatges treballen textos de diferent naturalesa, ja siguin fonts bibliogràfiques, comentaris que els usuaris deixen als portals que recullen les càmeres o un altre tipus de conceptes al voltant dels aparells de visió i l’espectador contemporani.

22-23h (Pati) Festival de sèries
Del 25 al 29 de juny torna el Festival de Sèries per tal que el públic afeccionat a les ficcions de televisió en pantalla gran i en VOSE pugui compartir la seva passió. El dissabte es projectarà el capítol 5 de la cinquena temporada, d’ EXPEDIENTE X .

23h-FI (EstruchBar) C.C. Crack DJ aka Samantha Gibson
HardAmbient, RaveFolk, ItaloCore , o el que li vingui de gust.expofc2015Dirty dancing

Anuncis

Debats

Els comentaris estan tancats.

PROJECTE 2012-2017

PROPERAMENT!!

 

 

Memòria d’activitats 2012-2017

Catàleg virtual Fertilització Creuada 2012-2017

Segueix-me a Twitter