//
Estas llegint...
activitat, art, audiovisual, barri, ciutat, col·lectiu, visitants

A la Creu Alta…

Es Festa Major a la Creu Alta, el barri on habita LSM. Passat dimarts varem col·laborar amb les activitats que obrien els actes de la festa, amb una presentació de projectes que, des de la reflexió contemporània, exploren temes de barri, ciutat, i vida qüotidiana. Amb Roberta de Carvalho, Gelen Jeleton, i Joan Vila-Puig.

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D’altra banda, i seguint a la Creu Alta, està en marxa la campanya Engeguem El Tallaret, en suport del Casal El Tallaret.
Per saber més de la campanya, seguiu els vincles…

Des del barri de la Creu Alta de Sabadell estem engegant un projecte per tenir un Casal Popular autogestionat al barri. El Casal Popular El Tallaret es troba en un moment decisiu per al seu futur ja que es troba en el difícil entremat econòmic d’adequar gairebé per complet la nau nord de l’antiga fàbrica de Cal Balsach, un local municipal de 470m2.

Per això hem engegat una campanya de micromecenatge a través del portal Totsuma.cat. Aquesta plataforma permet iniciar projectes que es completen a partir de petites aportacions dels mecenes del projecte, a canvi d’una recompensa. En el nostre cas, es pot triar entre més de 50 recompenses i l’objectiu són 8000 euros per a poder iniciar la rehabilitació del que serà la sala social del Casal.
Simplement us demanem que feu una ullada a www.eltallaret.cat/engeguem

Animeu-vos, feu-vos mecenes i feu possible El Tallaret!

#EngeguemElTallaret

 

Casal Popular El Tallaret

La Creu Alta

 

Anuncis

Debats

Els comentaris estan tancats.

PROJECTE 2012-2017

PROPERAMENT!!

 

 

Memòria d’activitats 2012-2017

Catàleg virtual Fertilització Creuada 2012-2017

Segueix-me a Twitter