//
Estas llegint...
activitat, activitat pedagògica, art, audiovisual, barri, ciutat, col·lectiu, cultura, Fertilització Creuada +5, hortestruch, jardí de l'amistat, reciclatge

FINAL DE TEMPORADA

LSM acaba la temporada 2015-2016. Ha estat un any mogut, ple d’activitats, amb noves col·laboracions i amics. Ha estat un any positiu, el projecte ha pogut consolidar línies de treball, ha augmentat l’activitat i la difusió, s’ha presentat en diversos seminaris i taules rodones, i ha participat en diverses propostes ciutadanes.

Acabem la temporada amb bones notícies: Gaia’s Lab ha obtingut un dels premis del Retorn Social de La Crida, el projecte de recuperació del Jardí de l’Amistat participa en la campanya Construïm Ciutat i podrà ser votat a partir del 6 de setembre, i la feina de recuperació del sol de l’HortEstruch està donant els primers fruits…en forma de cogombre, alberginia …

Per la propera temporada avancem que amb la Plataforma Vértice  estarem treballant al barri de la Creu Alta, que continuarem col·laborant amb el grup ESS de Sabadell per a difondre l’Economia Social i Solidaria, que hi haurà noves activitats expositives… i presentarem també el document s’ha fet arrel de les trobades Ciutat i Cultura.

La nova temporada començara a l’octubre encara que a partir del 29 d’agost tornarem a estar en marxa.

Les fites per setembre són: (anirem informant puntualment)

PARK(ing) Day, el 16 de setembre al parquing Creueta.
Campanya de difusió Recuperació del Jardí de l’Amistat, votacions obertes del 6 al 18 de setembre, presentació de projectes el dia 8 al Vapor Badia.

GRÀCIES A TOTS ELS QUE HEU FET POSSIBLE AQUESTA TEMPORADA!

Anuncis

Debats

Els comentaris estan tancats.

PROJECTE 2012-2017

PROPERAMENT!!

 

 

Memòria d’activitats 2012-2017

Catàleg virtual Fertilització Creuada 2012-2017

Segueix-me a Twitter