//
Fertilització Creuada +3

La convocatoria 2014, FERTILITZACIÓ CREUADA+3, s’obre a propostes d’artistes i col·lectius locals i extra-locals, en aquesta convocatòria, les micro-residències poden desenvolupar-se més enllà del límit d’una setmana, poden establir vincles transversals amb d’altres propostes, i algunes podran continuar com a usuaris del LSM. En aquesta convocatoria participen: Sol Jacobs, GianMarco Zaccaria, Núria Nia, Roser Caminal, SUA, Laura Fernández,Territoris Oblidats, Ada Cruz, Carol Carosone, Ariadna Albareda, Jardí de l’Amistat, Expedicions.

ENCREUAMENTS FÈRTILS 21 de juny 2014 Jornada de Creació Col·lectiva
Es realitzen diverses activitats: Taller de pintura sobre paper, Taller de reciclatge creatiu, Taller de patés vegetals, Taller iniciació a l’Horticultura Urbana, Taller de jocs de falda, Taller Brain Gym…Amb la col·laboració d’Ariadna Albareda, Oriol Arisa, Madrona Dalmau, Carles Sainz, Laia Sagarra… i la XIS. Xarxa d’Intercanvi de Sabadell.

PRESENTACIONS de PROJECTES PARTICIPANTS I EXPOSICIÓ
SUA (Daniela Medina y Juan David Galindo)
SOL M JACOBS // NÚRIA NIA // LAURA FERNANDEZ//CAROL CAROSONE
TERRITORIS OBLIDATS // ROSER CAMINAL // GIANMARCO ZACCARIA
SABADELL VERD //ARIADNA ALBAREDA//EL JARDÍ DE L’AMISTAT//ADA CRUZ// EXPEDICIONS

AMB LA COL·LABORACIÓ DE GEMMA CASCON/WEEKAND, ARIADNA ALBAREDA/CACTUS SENY GRÀFIC, I CRAZYLEGS/ESCOLA DE SWING I LA PARTICIPACIÓ DELS RESIDENTS I EQUIP DE L’ESTRUCH

La exposició s’obre al setembre de 2014 i es fruït del treball conjunt de Roser Caminal, Núria Nia, Laura Fernández, Territoris Oblidats, Ariadna Albareda, Ada Cruz, Carol Carosone i SUA. D’aquesta trobada sorgeix el projecte d’exposiciò L’Arte d’Arrangiarsi, o de com fer molt amb res. (Dossier expo)

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

PROJECTE 2012-2017

PROPERAMENT!!

 

 

Memòria d’activitats 2012-2017

Catàleg virtual Fertilització Creuada 2012-2017

Segueix-me a Twitter

%d bloggers like this: